Świeże soki marchwiowe i marchwiowo-selerowe Cymes z Pojezierza Wałeckiego są opatrzone znakiem „Jakość Tradycja „ i powstają w sercu czystego regionu, który słynie z przejrzystych jezior, wspaniałych lasów i tradycyjnego rolnictwa. Do produkcji świeżych soków marchwiowych i marchwiowo-selerowych Cymes z Pojezierza Wałeckiego wykorzystywane są warzywa od wybranych, sprawdzonych dostawców. Świeże, niepasteryzowane soki doskonale gaszą pragnienie i nawadniają organizm. Wspierają dobre samopoczucie, uzupełniając dzienne zapotrzebowanie organizmu na spożycie owoców i warzyw. Sięganie po butelkę ze świeżym sokiem, pełnym witamin i minerałów, może stać się codziennym gestem, dzięki któremu życie nabiera kolorów. Wytwarzane tradycyjnymi metodami, nie zawierają konserwantów ani ulepszaczy smaku, co zapewnia widniejący na opakowaniu certyfikat „Jakość Tradycja „. Do sklepowych lodówek w całej Polsce trafiają codziennie, bezpośrednio po tłoczeniu, co daje gwarancję świeżości i najwyższej jakości. Tajemnicą naturalnego smaku świeżych soków marchwiowych i marchwiowo-selerowych Cymes z Pojezierza Wałeckiego jest miejsce ich wytwarzania – czysty region, którego przyroda inspiruje i zachęca do smakowania życia o każdej porze roku.